ŠPORTNO POPOLDNE S STARŠI

V mesecu maju smo v vrtec povabili naše starše.

POLIGON - Čebelice

Najmlajši v vrtcu smo se razgibali z vajami, ki so nam jih pokazali naši starši, sledila je gibalna igra Letalo – poplava. Svoje spretnosti smo preizkusili v poligonu kjer smo lovili ravnotežje na čutni poti, sonožno poskakovali iz obroča v obroč in tekli slalom med stožci. Športni del smo zaključili s padalom. Sledila je še podelitev diplom in pogostitev ter prijetno druženje.

SPREHOD S STARŠI - Ježki

Izvedli smo gibalno igro »Ptički v gnezda« in se razgibali s pomočjo »padala«. Po tem smo izvedli kratek sprehod po vasi, katerega smo zaključili v parku. Ob tej priložnosti so vsi sodelujoči prejeli medaljo Mali sonček. Druženje je potekalo v sproščenem vzdušju, otroci pa so uživali.

IGRE BREZ MEJA - Metuljčki

Športno popoldne smo začeli s kratkim kulturnim programom, nato smo se odpravili na igrišče, kjer smo se skupaj s starši pomerili v mini krosu. Sledila je gibalna igra »Lisica, kaj rada ješ?« in igra s padalom. Za zaključek iger smo se pomerili v vlečenju vrvi, najprej otroci proti očkom, nato otroci proti mamicam. Ker smo bili močnejši, smo osvojili kolajno za Mali sonček. Ob zaključku srečanja smo se skupaj pogostili in poveselili.

POHOD NA SERDIŠKI BREG - Medvedki

V skupini Medvedki smo se odločili, da izvedemo pohod s starši. Zbrali smo se na parkirišču šole in se z avtomobili zapeljali v Ocinje, kjer smo parkirali in se vzpeli na Serdiški oziroma Rdeči breg. Z vrha, ki meri 416m, se nam je odpiral lep razgled na Goričko in sosednjo Avstrijo. Po opravljeni malici iz nahrbtnikov smo skupaj zapeli, se zaigrali, naklepetali in dobre volje odpravili proti domu.

Obiskovalci

Na strani je 1369 gostov in ni članov .