Preklic organizacije nujnega varstva otrok - NUJNO OBVESTILO

Povezava: POSEBNO OBVESTILO ministrice dr. Simone Kustec o varstvu otrok


Od ponedeljka, 16.03.2020  dalje bo SAMO za NUJNE PRIMERE odprt oddelek vrtca (zbiranje v skupini čebelice) za otroke vrtca in Osnovna šola Cankova, vhod I triada (zbiranje v učilnici 2) za učence do 5. razreda.

Sprejemali bomo le zdrave otroke staršev, ki so dolžni opravljati delo pri delodajalcu in to izkažejo s pisnim potrdilom/izjavo delodajalca. Nujne primere poklicev smo določili na podlagi okrožnice MIZŠ, civilne zaščite in kriznega štaba naše občine:
-    zaposlenih v zdravstvu,
-    policiji,
-    vojski,
-    zaporih,
-    komunalnih službah,
-    živilskih trgovinah,
-    lekarnah,
-    domovih za ostarele,
-    dežurne v šolah in vrtcih,
-    redarstvih in
-    službah civilne zaščite.

V primeru, da je eden od staršev doma (porodniška, bolniška, dopust, brezposeln, možnost varstva zaradi ne - nujnih del,…), drugi pa v navedenih poklicih, MORA biti OTROK DOMA.

Da bomo IZREDNO DEŽURSTVO pod POSEBNIMI POGOJI lažje organizirali vas prosimo, da nas obvestite o morebitni PRISOTNOSTI vašega otroka na e - naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.; do nedelje, 15.03.2020 do 10.00.

Brez potrdila/izjave delodajalca otroka v vrtec NE BOMO sprejeli.
Prosimo vas, da z VSO SKRBNOSTJO presodite ali vrtec zares potrebujete ali lahko otroka kljub vsemu zaupate v drugo varstvo.

V vrtcu in šoli bomo uvedli poostreno higieno ter poseben protokol prihoda in odhoda otrok ter odraslih. Prosimo, da upoštevate naša navodila in pravila, v okviru katerih bomo delovali v kriznih razmerah.

O vseh nadaljnjih informacijah in ukrepih vas bomo obveščali preko naše spletne strani OŠ Cankova.

HVALA ZA RAZUMEVANJE, SREČNO IN ZDRAVO!

Župan: Danilo Kacijan

Ravnateljica: Jolanda Maruško

Obrazec: POTRDILO DELODAJALCA o upravičenosti do nujnega varstva otrok


 

Obiskovalci

Na strani je 727 gostov in ni članov .