ZAKLJUČNA PRIREDITEV

DSC 0693V čertek, 22.6. 2017, je bil za naš vrtec prav poseben dan, saj smo v VGD Cankova pripravili zdaj že tradicionalno zaključno prireditev, na kateri so se predstavile vse štiri skupine.
V tem letu smo se v vrtcu veliko igrali, plesali, smejali, jokali, se novih stvari naučili in spoznali. Predvsem pa smo si dali časa, ljubezni, razumevanja in veliko možnosti za rast in učenje.
V začetku zaključne prireditve se nam je z nagajivo pesmico o lubenici predstavil pevski zbor.
Skupina ČEBELICE se je predstavila z rajalno igro Ringaraja-Za soncem ter pesmico Gosenica.
Skupina JEŽKI so plesno gibalno uprizorili kako nastane Dež, nato pa skozi deklamacijo Deset prstov pokazali kaj vse že znajo njihovi prstki.
Otroci skupine METULJČKI so zapeli slovensko narodno pesem Moj očka ima konjička dva in se z živahnimi plesnimi ritmi odpravili na Divji zahod.
Do konca pa so prikorakali najstarejši otroci iz skupine MEDVEDKI, ki pogumno korakajo čez svet v prihodnost kot bodoči šolarji. Skupaj z njihovim prijateljem Luko, ki je zaigral na harmoniko, so zapeli pesem Mi se imamo radi, nato pa so se predstavili s čisto njihovim plesom, ki so ga sestavili na instrumentalno glasbo Richarda Claydermana – Balada za Adelino. Ob koncu prireditve so se naši ponosni bodoči prvošolčki poslovili s himno Mini maturanti.

Strokovne delavke vrtca vsem skupaj želimo lepo poletje, dopust, počitnice.... in veliiiiko sonca – kjerkoli.

Galerija


 

Obiskovalci

Na strani je 1288 gostov in ni članov .