ZAKLJUČNA PRIREDITEV

izrezBil je september, ko so nekateri otroci prvič vstopili v naš vrtec, spet drugi so se vrnili iz počitnic. Zamenjali so igralnice, postali so del skupine Čebelice, Ježki, Metuljčki ali Medvedki. Naučili so se veliko novih pesmic, deklamacij, poslušali veliko novih zgodb, plesali in se igrali in vse to in še več, dodali v svoj mozaik znanja. Minevali so meseci tako hitro, da niti opazili nismo, da nam na vrata že trkajo težko pričakovane poletne počitnice. In smo tukaj. Spet se poslavljamo od še enega nepozabnega vrtčevskega leta. Stkali smo prijateljske vezi. Kdaj pa kdaj nam je bilo težko, tako otrokom, kot včasih tudi nam vzgojiteljicam, ko njihova ušesa nikakor niso želela slišati naših navodil. Ampak na koncu dneva, na koncu šolskega leta v naših ušesih odzvanja le njihov nasmeh, petje, veselje, njihov iskriv pogled, vsak »rad te imam« in vsak iskren objem.
Tudi 17. 6. 2019 je odzvanjalo otroško veselje, petje in ples, kajti v dvorani gasilskega doma Cankova, smo pripravili zaključno prireditev.
Skupina Čebelica se je predstavila s plesom ob njihovih najljubših ritmih.
Skupina Ježki je pokazala kako zjutraj telovadi ob glasbi in kaj vse so se naučili preko deklamacije Trden dokaz.
Skupina Metuljčki je izpilila Hugov ples in pravo prekmursko pesem Nede mi več rasla.
Skupina Medvedki pa se nam je predstavila s plesoma Požugana in Točak ter z odlomkoma iz pesmi Marko skače in Stara mati.
Od nas pa so se poslovili tudi minimaturanti, ki so odkorakali v novo življenjsko obdobje – obdobje osnovne šole. Minimaturantom želimo na tej poti veliko uspeha.

Galerija


 

Obiskovalci

Na strani je 240 gostov in ni članov .