PROJEKT HRANA NI ZA TJAVENDAN

Clipboard01

V času od 12.10. – 23.10.2015 potekajo na naši šoli opazovalne aktivnosti učencev in učenk “za manj zavržene hrane in izboljšanje bontona v času prehranjevanja”.
Ugotavljali bomo, ali  se v šoli kulturno prehranjujemo, koliko hrane zavržemo med odpadke in zakaj,  ter se seznanili s ponovnim recikliranjem in pravilnim odlaganjem ostankov hrane.
Ob Svetovnem dnevu hrane – v petek 16. septembra bomo izvedli 5 minutni razmislek o prehranjevanju.

Ali ste vedeli, da vsak Slovenec letno zavrže 82 kilogramov hrane?

HRANA NI IN NE SME BITI ODPADEK

Želimo si, da bi s hrano ravnali skrbno in da bi bile količine zavržene hrane v prihodnje manjše, prehranjevanje pa kulturno, tudi na naši šoli.

Monika Hajdinjak


 

Obiskovalci

Na strani je 1145 gostov in ni članov .